Hrvatska odbojkaška natjecanja
NOVOSTI  
 
Najbolji rezultat varaždinske ženske odbojke u povijesti !
Najbolji rezultat varaždinske ženske odbojke u povijesti !
 

Odbojkašice OK Kitro Varaždin u svom premijernom nastupu u 1. hrvatskoj odbojkaškoj ligi, osvojile su 8. mjesto što je najveći rezultat u povijesti ženske odbojke u Varaždinu!

U svojoj premijernoj sezoni u društvu prvoligašica, odbojkašice OK Kitro Varaždin u potpunosti su ispunile zacrtani cilj s početka sezone, a to je ostanak u 1. ligi,  što više, na kraju natjecanja osvojile su 8. mjesto što je najbolji uspjeh varaždinske ženske odbojke u povijesti !

Neiskustvo igranja jačih utakmica u 1. ligi donijelo je nešto slabiji start u jesenskom dijelu prvenstva sa svega dvije pobjede u devet utakmica, no nastavak sezone djevojke su odigrale maksimalno angažirano i u trinaest utakmica ostvarile su čak osam pobjeda, a svoje najbolje partije odigrale su upravo protiv vodećih ekipa 1. lige: Karlovca, HAOK Mladost 2, Sinj...

„Jako sam ponosan na ostvarenje svojih igračica u ovoj prvoj sezoni 1. lige, a utakmicu protiv ŽOK Drenove smo odigrali kao da je prva, a ne zadnja u sezoni. Djevojke su cijelo vrijeme bile odlične na treninzima i vidjelo se da su željne igre. Iako smo i prije zadnje utakmice, pobjedom u Sinju, osigurali deveto mjesto u prvenstvu nismo dozvolili opuštanje, a sve djevojke dale su svoj maksimum. Njihov angažman u igri ali i angažman svih ostalih djevojaka na klupi bio je maksimalan tako da smo tom pobjedom osvojili 8. mjesto u prvenstvu  što je svima nama velika nagrada za odrađenu sezonu.“ – komentirao je prvu prvoligašku sezonu trener odbojkašica Ivan Đorđević.

Veliki je to uspjeh varaždinskih odbojkašica  i dragocjeno iskustvo za slijedeću sezonu, a odbojkaškom klubu, u kojem je evidentan organizacijski iskorak, ne nedostaje ambicija za ostvarivanje još boljih rezultata u ženskoj odbojci te  još bolji plasman na ljestvici 1. lige.

„Želio bih naglasiti da je ovo bila jedna malo čudna sezona... Zbog pandemije COVID 19 gotovo sve su lige otkazane pa tako naša druga postava seniorki nije imala mogućnost igranja utakmica u 2. ligi što je potrebno za kvalitetan razvoj igračica. No, na kraju sezone priliku za nastup  dobile su i igračice koje su manje igrale tijekom sezone i one su tu priliku iskoristile na najbolji mogući način - odgovorno prema postavljenim zadacima u igri, pokazujući da žele napredovati  i doprinijeti uspjehu ekipe. Sve igračice u potpunosti su se dokazale i pokazale da mogu igrati odličnu odbojku na prvoligaškoj razini“. – dodao je trener Đorđević.

Odbojkašice OK Kitro Varaždin nakon kraćeg odmora vrlo brzo očekuju pripreme za novu sezonu, a uz podršku cijelog kluba možemo vjerovati da će varaždinske odbojkašice i u nadolazećem prvenstvu ostvariti još jedan pozitivni rezultatski iskorak.


FOTOALBUM
28. 4. 2021.
 
Mediteranske
igre
zlato 1993.
Europsko
prvenstvo
srebro 1995.
Mediteranske
igre
bronca 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko kadetsko
prvenstvo
srebro 1997.
Europsko
prvenstvo
srebro 1999.
Europsko kadetsko
prvenstvo
zlato 2003.
Europsko juniorsko
prvenstvo
srebro 2006.
Europska
liga
srebro 2006.
Mediteranske
igre
bronca 2009.
Europsko juniorsko
prvenstvo u odbojci na
pijesku, srebro 2009.
Mediteranske
igre
bronca 2013.
Europska
liga
srebro 2013.
World Grand
Prix
bronca 2014.
World Grand
Prix
zlato 2016.
Hrvatski olimpijski odbor Maistra - Rovinj - Vrsar HEP Errea Autowill Sportske novosti Janaf
HT Hrvatska lutrija Podravka Kviki Mikasa Ghia Jutarnji list Jana
politika kolačića  |  politika privatnosti  
Ovo web-sjedište koristi tehnologiju kolačića (eng. cookie) s ciljem omogućavanja boljeg korisničkog iskustva, povezivanja s društvenim mrežama i praćenja posjećenosti. Kolačiće možete onemogućiti u postavkama internetskog preglednika, ali to može dovesti do prestanka rada nekih funkcionalnosti. Ovdje možete pročitati više o Politici kolačića ovog web-sjedišta. Razumijem